Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miként érezheted magad biztonságban egy párkapcsolatban?

Miként érezheted magad biztonságban egy párkapcsolatban?

Biztonságban lenni nem csak azt jelenti, hogy nem félsz attól, hogy például kirabolnak, vagy baleset ér stb. Biztonságban lenni lelkileg is lehetséges, érzelmileg stabilnak és erősnek érezni magad. És ez az, amit egy megfelelő párkapcsolatnak biztosítania kell számodra. Ha folyamatosan rettegsz, szorongsz valami miatt, ha titkot gyűjtesz, mert képtelen vagy őszintén beszélni a pároddal az álmaidról vagy épp a vágyaidról, akkor nem biztos, hogy a megfelelő ember mellett tengeted az idődet. 

 

1. Beszélhetsz az álmaidról, vágyaidról

Anélkül, hogy rettegned kellene, hogy kinevet vagy lehurrog, érdeklődéssel hallgatja végig a beszámolóidat. Meghallgatja a terveidet, sőt még részt is vesz abban, hogy kitaláljátok, miként lehet megvalósítani azokat. Nem érezteti, hogy butaság, amiről mesélsz neki és semmiképpen sem nevet ki, még akkor sem, ha valami nagyon extra dolog jutott az eszedbe.

 

2. A racionalitás talaján tart

Annak ellenére, hogy élvezed minden támogatását, ha valami olyan dolog merülne fel, akkor bizony figyelmeztet. Megpróbálja ész érvekkel alátámasztani, miért kellene átgondolni és másik irányból megközelíteni a témát. De sosem tenné ezt úgy, hogy butának vagy nevetségesnek érzed magad. Csupán segíteni szeretne, hogy minden a legnagyobb rendben működjön. 

 

3. Bármikor számíthatsz rá

A szó szoros értelmében véve bármikor. Legyen szó akár arról, hogy nem bírod letekerni a befőttes üveg kupakját, vagy arról, hogy segítségre van szükséged egy fontosabb volumenű dologban. A lényeg, hogy sosem utasít el, nem mondja, hogy nem ér rá, hogy nincs kedve hozzá vagy, hogy az egész csak időpocsékolás. Teljes vállszélességgel melletted áll, csak kérned kell és ő máris cselekszik. 

 

4. Szeret szerelmesnek lenni beléd

És nem fél kimutatni, nem érzi cikinek a haverok előtt és nem rejtegeti az utcán sem. Magabiztosan, védelmezőn sétál melletted és büszkén mutat be a családjának, barátainak. Nem gondolja, hogy hülyeség, ha több időt szántok egymásra, akár legyen az egy éttermi vacsora vagy csak filmezés a kanapén. A lényeg, hogy veled szeretne lenni. 

 

 

5. Eszébe sem jut hűtlennek lenni hozzád

Még csak a gondolat sem fogalmazódik meg a fejében, hogy másfelé kacsintson. Persze nem arról van szó, hogy vakságot fogadna, azt senki nem várhatja el a másiktól. Viszont azt, hogy félre lépjen sosem tenné meg. Nem csak azért, mert fél, hogy vége lenne a kapcsolatnak, nemes egyszerűséggel nem akar senki mással lenni, csakis veled. 

     

   

+1. Meg meri osztani veled a gondolatait

Ahogy téged is szívesen meghallgat, épp olyan szívesen osztja meg veled az ő elképzeléseit. Izgatottan várja a véleményedet, és ahelyett, hogy csak legyintene rájuk, valóban megfontolja azt, amiket mondasz. 

Viszont ahhoz, hogy egy kapcsolat ne csak egyoldalú legyen, ahol elvárásaink vannak a másikkal szemben, ott bizony nekünk is ugyanannyi energiát kell bele fektetnünk. A felsorolt pontokat nekünk is ugyanúgy követnünk kell. Egy jól működő párkapcsolat nem csak arról szól, hogy leszáll a rózsaszín köd és mindent tökéletesnek látunk. Inkább arról, hogy mennyire vagyunk elkötelezettek a másik felé, mennyire vagyunk hajlandóak energiát és időt fektetni abba, hogy minél jobban megismerjük a párunkat, minél inkább összecsiszolódjunk és nem utolsó sorban olyan kompromisszumokat kössünk, ami mindkettőnknek megfelel. Így fogjuk végül egy harmonizált, kellemes, közben pedig észveszejtő kapcsolatban találni magunkat, amiből sosem szeretnénk majd kilépni!

 

Már megtaláltad életed párját? Nézd meg páros termékeinket!

Kattints a képre!

 

www.viseld.hu