Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nekem is jogom van megcsalni téged, ha te voltál elsőként hűtlen!

Janka
Nekem is jogom van megcsalni téged, ha te voltál elsőként hűtlen!
Robi fel-le járkált a lakásban, pedig az éjszaka közepe volt. A város elcsendesedett, szinte hallani lehetett a tücskök ciripelését. Alapvetően egy kellemes légkör és nyugodt környezet vette körül a férfit, ő mégis remegő kézzel szívta el az isten tudja hányadik cigarettáját. Csak az a Messenger üzenet járt a fejében, amit totálisan véletlenül látott meg. Lilla nem vette észre, hogy férje mögötte áll és látja, amint egy találkát beszél meg valami Csabival. A férfi nem szólt egy szót sem, észrevétlenül kiosont a szobából. 

Hogy miért nem tette szóvá azonnal?

 

Ő sem tudta, fogalma sem volt, miként kezelje a helyzetet. Jelenetet rendezzen, falhoz állítsa a nőt, akit szeret vagy tegyen úgy, mintha mi sem történt volna?

Olyan kérdések ezek, amikre egyáltalán nem akart választ adni. Nem akarta, hogy ez valóság legyen. Hiszen boldogok voltak, legalábbis ő ezt hitte.

De ezek szerint Lilla csak megjátszotta az egészet.

 

Vajon mióta tarthat ez az állapot, mióta élhet hazugságban? -elmélkedett.

A kétségbeesés, düh és félelem majd’ felőrölte a férfi egész lényét, ökölbe szorított kézzel zihált, érezte, hogy el fog hatalmasodni rajta a káosz. Órákon keresztül téblábolt, kerülte a nőt, képtelen volt a szemébe nézni, képtelen volt elviselni a jelenlétét maga mellett.

Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Lilla becsukja maga mögött az ajtót, beül a kocsiba és elhajt.

A férfi nem volt rest, követni kezdte a feleségét, tisztes távolságban maradva, de úgy érezte a saját szemével kell látnia, mert egyetlen üzenet még nem lehet tökéletes bizonyíték a csalfaságra. Reménykedve követte a nőt, hinni akarta, hogy az egész csak félreértés, hogy felesége nem lenne képes...majd meglátta, amint Lilla leparkol egy hotel előtt, ahol egy idegen férfi hatalmas mosollyal az arcán várta őt. Miután kiszállt a kocsiból, odasétált hozzá, megcsókolta, mire a férfi megpaskolta Lilla tomporát és kéz a kézben elindultak a hotel ajtaja felé. 

Robi megsemmisült, abban a pillanatban egy része meghalt. Mégis beigazolódik a feltevés, hogy a felesége hűtlenségre adta a fejét. Megszégyenülve ment haza, Lilla pedig órákkal később lépett be ismét a családi ház ajtaján. A kérdésre, hogy merre járt, azt felelte, hogy masszázson volt. A férfi nem kezdte el firtatni, hogy vajon milyen masszázs tarthatott több, mint 4 órán keresztül. Sajnos tisztában volt vele, hogy mi lenne erre a valódi válasz. 

 

Másnap a haverok bulizni hívták a férfit, ő pedig gondolkodás nélkül mondott igent. Fülledt szombat éjszakai szórakozóhelyen próbálta italba fojtani a megsemmisült házasságának gondolatát. Amint épp a sokadik sört gurította le a torkán, megjelent mellette egy elbűvölően csinos lány. Szó szót követve telt az éjszaka többi része, még több ital és még több tánc. Másnap reggel pedig Robi egy ismeretlen lakás idegen szobájában ébredt egy szintén idegen nő mellett. De nem bánta, sértett volt, sebzett és dühös. A lány pedig mellette kedves, megértő és elképesztően gyönyörű. Úgy érezte, senki nem kérheti számon rajta a történteket. 

 

Meglepetésére Lilla vérben forgó szemekkel fogadta, amint hazaért. Üvöltözött és hadonászott, hogy mégis mit képzelt, hogy nem jött haza az éjszaka, nem válaszolt az üzenetekre és különben is tudja, hogy valami nővel töltötte az estét. Betti, a nő egyik barátnője szintén azon a szórakozóhelyen múlatta az időt és azonnal leadta az infót Lillának, amint meglátta Robit az idegen nő társaságában. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, hatalmas vita kerekedett, Robi pedig szemrebbenés nélkül vágta felesége arcába, hogy tudja, mit művel a nő a háta mögött. Elmesélte neki az egész történetet, azt a részét is, mikor saját szemével látta, hogy kéz a kézben sétál egy másik férfival egy hotel felé. Lilla csendben maradt, megszeppent és látszott rajta, hogy kétségbeesetten keres valami elfogadható hazugságot. De esélye sem volt. Végül sértődötten beviharzott a szobába, elővette a bőröndjét és pakolni kezdett, majd nemes egyszerűséggel közölte, hogy el akar válni, mert nem képes egy olyan emberrel együtt élni, aki mindenféle dolgot kitalál csak azért, hogy megmagyarázza a hűtlensége miértjét. 

 

Robi felhúzott szemöldökkel és értetlen arccal ült le a konyhában, próbálta feldolgozni a hallottakat, ami szerint ő lenne a fő gonosz ebben a történetben.

 

 

Egy pár vagytok? Nézd meg páros termékeinket! Kattints a képre!